OSTATNI LETNI TERMIN NA WESELE 2018!
%% PROMOCJA %% -10%
 

29. września

 
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU
TEL. 501409778, BIURO@RESTAURACJA-DABROWA.PL

 

Posiadamy również wolne terminy w listopadzie i grudniu

 

Propozycja  1

Na przywitanie: lampka wina musującego dla gości i państwa młodych, chleb i sól

Pierwsze danie gorące

Rosół z makaronem

Udko pieczone

Pieczeń wieprzowa

Kotlet schabowy

Ziemniaki

Kluski śląskie

Surówka z białej kapusty

Sałatka z buraczków

Mizeria

W tej wersji proponujemy 100% dań mięsnych, co oznacza 1 porcję / osoba

Dania na zimno

Półmiski wędlin

Półmiski mięs pieczonych

Galaretki  wieprzowe lub drobiowe

Jajka w sosie tatarskim

Śledzik tradycyjny w oleju

Sałatka jarzynowa

Sałatka wiosenna z prażonym słonecznikiem                 

Pieczywo

Owoce

 

Drugie danie gorące

Zupa gulaszowa

 

Trzecie danie gorące:

Barszcz z krokietem

 

Napoje

Kawa, herbata

Woda mineralna ( 0,5 l / osoba )

Sok ( 0,5 l. / osoba )

 

 

 

 

 

Koszt – 180 zł / osoba

 

Propozycja 2

Na przywitanie: lampka wina musującego dla gości i państwa młodych, chleb i sól

Pierwsze danie gorące

Rosół z makaronem

Kotlet DeVolaille

Kotlet schabowy

Pieczeń wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu

Ziemniaki młode z koperkiem

Kluski śląskie

Surówka z białej kapusty

Sałatka z buraczków

Mizeria

Dania mięsne podawane są w ilości 150%, co oznacza 1 ½ porcji / osoba

 

Dania na zimno

Półmiski wędlin

Półmiski mięs pieczonych

Deski serów : sery pleśniowe i żółte okraszane owocami i orzechami

Jajka w sosie różne 

Ryba po grecku

Śledzik tradycyjny w oleju

Befsztyk tatarski 

Galaretki wieprzowe lub drobiowe

Sałatka firmowa

Sałatka włoska z sosem balsamico

Pieczywo

Owoce

 

Drugie danie gorące

Zupa gulaszowa węgierska lub gołąbki w sosie pomidorowym

 

Trzecie danie gorące

Barszcz z krokietem

 

Napoje

Kawa, herbata

Woda mineralna, sok ( 0,5 l / osoba )

Coca cola ( 0,5 l / osoba )

 

 

 

Koszt – 210 zł / osoba

 

 

Propozycja 3

 

Na przywitanie: lampka wina musującego dla gości i państwa młodych, chleb i sól

 

Przystawka

Serek kozi w szynce parmeńskiej

 

Pierwsze danie gorące

Rosół z makaronem lub z kołdunami

Zrazy wołowe zawijane

Kotlet de Volaille

Kotlet schabowy     

Mintaj w płatkach migdałów

Ziemniaki  z wody

Kluski śląskie

Surówka z białej kapusty

Sałatka z buraczków

Surówka z marchewki

Surówka z kapusty czerwonej

Mizeria

Dania mięsne podawane są w ilości 150%, co oznacza 1 ½ porcji / osoba

 

Dania na zimno

Półmiski wędlin:

Półmiski mięs pieczonych:

Półmiski drobiowe z dipem : skrzydełka, paluszki, roladki ze szpinakiem

Deski serów : sery pleśniowe i żółte okraszane owocami i orzechami

Ryba po grecku

Befsztyk tatarski

Śledzik tradycyjny w oleju

Galaretki wieprzowe

Sałatka z krewetkami i awokado 

Sałatka firmowa

Sałatka włoska z sosem balsamico

Pikle warzywne

Pieczywo

Owoce

Drugie danie gorące

Zupa gulaszowa węgierska, Beauf Strogonow  lub gołąbki w sosie pomidorowym

Trzecie danie gorące

Barszcz z krokietem lub flaczki                              

 

Ciasta domowe – 2 rodzaje

Napoje

Kawa, herbata

Woda mineralna ( 0,5l / osoba )

Sok ( 0,5 l / osoba )

Coca cola ( 0,5 l / osoba )

Koszt – 260 zł / osoba

 


 

 

Propozycja 4

Na przywitanie: lampka wina musującego dla gości i państwa młodych, chleb i sól

Przystawka

Carpaccio / żabie udka w pomidorach / serek kozi w szynce parmeńskiej

 

Pierwsze danie gorące

Rosół ( z kołdunami lub z makaronem ) lub zupa krem z brokułów lub szparagów

Polędwiczki wieprzowe duszone w kurkach

Pierś drobiowa z brzoskwinią i żółtym serem

Zrazy wołowe zawijane

Sola na brokułach

Ziemniaki z wody

Ziemniaki pieczone

Kluski śląskie

Mizeria

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z białej kapusty

Sałatka z buraczków

Dania mięsne podawane są w ilości 150%, co oznacza 1 ½ porcji / osoba

 

Dania na zimno

Półmiski wędlin:

Półmiski mięs pieczonych:

Półmiski drobiowe z dipem : skrzydełka, paluszki, roladki ze szpinakiem

Deski serów : sery pleśniowe i żółte okraszane owocami i orzechami

Łosoś wędzony

Jajka faszerowane różne

Śledzik tradycyjny w oleju

Melon z szynką dojrzewającą

Befsztyk tatarski

Sałatka z krewetkami i awokado 

Pikle warzywne

Sałatka grecka

Sałatka ze świeżym szpinakiem i gruszką

Pieczywo

Owoce

 

Tort weselny piętrowy

 

Słodki bufet:

Ciasta domowe 3 rodzaje

 

Drugie danie gorące

Zupa gulaszowa węgierska / gołąbki w sosie pomidorowy m  /  Beauf Strogonow

Trzecie danie gorące

Barszcz z krokietem lub flaczki

 

Napoje zimne i gorące– ilość nieograniczona

Alkohol- Wódka czysta – do  0,5 l / osoba ( zamiennie na wino )                                         Koszt – 320 zł / osoba

 

 

 

 


Propozycja 5

Na przywitanie: lampka szampana dla gości i państwa młodych, chleb i sól

Przystawka:

 

Grillowane krewetki królewskie na szpinaku

 

Pierwsze danie gorące:

 

Zupa krem z grzybów leśnych

           

Polędwiczki duszone w Burbonie

Grillowane filet z kurczaka z chutney z mango

Łosoś z grilla ze szparagami

Cytrynowy pstrąg pieczony

Bitki wołowe w sosie na bazie czerwonego wina

Ziemniaki z wody

Talarki ziemniaczane  

Kluski śląskie

Placki ziemniaczane

Bukiet warzyw gotowanych

Sałatka wiosenna z pomidorkami cherry i słodkim dressingiem balsamicznym

 

Dania mięsne podawane są w ilości 200%

Zimny bufet:

Półmiski wędlin

Półmiski mięs pieczonych

Półmiski drobiowe z dipem

Deski serów : sery pleśniowe i żółte okraszane owocami i orzechami

Befsztyk tatarski

Ser kozi z szynką dojrzewającą

Melon i gruszka z szynką włoską

Półmiski owoców morza i ryb

Jajka faszerowane

Jajka z kawiorem

Mini galaretki drobiowe

Sałatka Cezar z jajkiem i chrupiącym boczkiem

Sałatka krabowa

Sałatka z winogronami  i serem kozim

Włoska sałatka caprese

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stół staropolski

 

 

Bufet słodkości

 

CANDY BAR

 

 

Drugie danie gorące:

Tradycyjny bigos staropolski

 

Trzecie danie gorące:

Beauf strogonow

 

Czwarte danie gorące:

Barszcz z krokietem

 

Tort weselny piętrowy

 

Alkohol:

 

Wódka czysta – 0,5l / osoba

Wino białe i czerwone – 1 but / osoba

 

Napoje zimne i gorące– ilość nieograniczona

 

 


Koszt – 400 zł / osoba

 

 

Poprawiny:

 

 

Danie gorące:

 

Żurek

Kotlet schabowy

Ziemniaki

Kapusta zasmażana

 

Napoje:

 

Sok, woda mineralna

Bufet kawowy

 

+ wszystko to, co zostało z wesela

Koszt – 60 zł / osoba

 

 

 

 

Zorganizowanie ceremonii zaślubin w plenerze GRATIS

 

Opcje dodatkowe:

 

·       Pokrowce na krzesła z satynowymi wstążkami   9 zł/szt.

Kolory wstążek:

Złoty     Pistacjowy   Bordowy   Różowo-lawendowy   Łososiowy                    

·       Stoły okrągłe  10-12 osobowe                          100 zł / szt.

·      Strefa relaksu                                                         500 zł

·       Candy bar i stół lemoniadowy

Restauracja "Dąbrowa"
Pawłowicka 87-89
51-250 Wrocław
restauracja-dabrowa.pl
tel. 71 330 43 98