Propozycja 4

Na przywitanie: lampka wina musującego dla gości i państwa młodych, chleb i sól

Przystawka

Carpaccio / żabie udka w pomidorach / serek kozi w szynce parmeńskiej

 

Pierwsze danie gorące

Rosół ( z kołdunami lub z makaronem ) lub zupa krem z brokułów lub szparagów

Polędwiczki wieprzowe duszone w kurkach

Pierś drobiowa z brzoskwinią i żółtym serem

Zrazy wołowe zawijane

Sola na brokułach

Ziemniaki z wody

Ziemniaki pieczone

Kluski śląskie

Mizeria

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z białej kapusty

Sałatka z buraczków

Dania mięsne podawane są w ilości 150%, co oznacza 1 ½ porcji / osoba

 

Dania na zimno

Półmiski wędlin:

Półmiski mięs pieczonych:

Półmiski drobiowe z dipem : skrzydełka, paluszki, roladki ze szpinakiem

Deski serów : sery pleśniowe i żółte okraszane owocami i orzechami

Łosoś wędzony

Jajka faszerowane różne

Śledzik tradycyjny w oleju

Melon z szynką dojrzewającą

Befsztyk tatarski

Sałatka z krewetkami i awokado 

Pikle warzywne

Sałatka grecka

Sałatka ze świeżym szpinakiem i gruszką

Pieczywo

Owoce

 

Tort weselny piętrowy

 

Słodki bufet:

Ciasta domowe 3 rodzaje

 

Drugie danie gorące

Zupa gulaszowa węgierska / gołąbki w sosie pomidorowy m  /  Beauf Strogonow

Trzecie danie gorące

Barszcz z krokietem lub flaczki

 

Napoje zimne i gorące– ilość nieograniczona

Alkohol- Wódka czysta – do  0,5 l / osoba ( zamiennie na wino )                                         Koszt – 320 zł / osoba

Restauracja "Dąbrowa"
Pawłowicka 87-89
51-250 Wrocław
restauracja-dabrowa.pl
tel. 71 330 43 98