Propozycja 4
Koszt – 320zł / osoba

Na przywitanie: lampka wina musującego dla gości i państwa młodych, chleb i sól

Przystawka
Carpaccio / żabie udka w pomidorach / serek kozi w szynce parmeńskiej

Pierwsze danie gorące
Rosół ( z kołdunami lub z makaronem ) lub zupa krem z brokułów lub szparagów
Polędwiczki wieprzowe duszone w kurkach
Pierś drobiowa z brzoskwinią i żółtym serem
Zrazy wołowe zawijane
Sola na brokułach
Ziemniaki z wody
Ziemniaki pieczone
Kluski śląskie
Mizeria
Surówka z kapusty pekińskiej
Surówka z białej kapusty
Sałatka z buraczków
Deser: Panna Cotta
Dania mięsne podawane są w ilości 150%

Dania na zimno
Półmiski wędlin:
Wędliny dojrzewające
Tradycyjna szynka gotowana
Kabanosy
Salami węgierskie
Śliwki i morele pieczone w boczku itp.
Półmiski mięs pieczonych:
Karkówka pieczona w aromatycznych ziołach
Schab pieczony w ,majeranku
Pasztet tradycyjny z żurawiną
Kuleczki mięsne itp.
Półmiski drobiowe z dipem : skrzydełka, paluszki, roladki ze szpinakiem
Deski serów : sery pleśniowe i żółte okraszane owocami i orzechami
Łosoś wędzony
Jajka faszerowane różne
Śledzik tradycyjny w oleju
Melon z szynką dojrzewającą
Befsztyk tatarski
Sałatka z krewetkami i awokado
Pikle warzywne
Sałatka grecka
Sałatka ze świeżym szpinakiem i gruszką
Pieczywo
Owoce

Tort weselny piętrowy

Słodki bufet:
Ciasta domowe 3 rodzaje

Drugie danie gorące
Zupa gulaszowa węgierska / gołąbki w sosie pomidorowy m / Beauf Strogonow
Trzecie danie gorące
Barszcz z krokietem lub flaczki

Napoje zimne i gorące – ilość nieograniczona
Alkohol - W ódka czysta – do 0,5 l / osoba ( zamiennie na wino )

Restauracja "Dąbrowa"
Pawłowicka 87-89
51-250 Wrocław
restauracja-dabrowa.pl
tel. 71 330 43 98