Propozycja 3

 

Na przywitanie: lampka wina musującego dla gości i państwa młodych, chleb i sól

 

Przystawka

Serek kozi w szynce parmeńskiej

 

Pierwsze danie gorące

Rosół z makaronem lub z kołdunami

Zrazy wołowe zawijane

Kotlet de Volaille

Kotlet schabowy     

Mintaj w płatkach migdałów

Ziemniaki  z wody

Kluski śląskie

Surówka z białej kapusty

Sałatka z buraczków

Surówka z marchewki

Surówka z kapusty czerwonej

Mizeria

Dania mięsne podawane są w ilości 150%, co oznacza 1 ½ porcji / osoba

 

Dania na zimno

Półmiski wędlin:

Półmiski mięs pieczonych:

Półmiski drobiowe z dipem : skrzydełka, paluszki, roladki ze szpinakiem

Deski serów : sery pleśniowe i żółte okraszane owocami i orzechami

Ryba po grecku

Befsztyk tatarski

Śledzik tradycyjny w oleju

Galaretki wieprzowe

Sałatka z krewetkami i awokado 

Sałatka firmowa

Sałatka włoska z sosem balsamico

Pikle warzywne

Pieczywo

Owoce

Drugie danie gorące

Zupa gulaszowa węgierska, Beauf Strogonow  lub gołąbki w sosie pomidorowym

Trzecie danie gorące

Barszcz z krokietem lub flaczki                              

 

Ciasta domowe – 2 rodzaje

Napoje

Kawa, herbata

Woda mineralna ( 0,5l / osoba )

Sok ( 0,5 l / osoba )

Coca cola ( 0,5 l / osoba )

Koszt – 260 zł / osoba

Restauracja "Dąbrowa"
Pawłowicka 87-89
51-250 Wrocław
restauracja-dabrowa.pl
tel. 71 330 43 98