Propozycja 2

Na przywitanie: lampka wina musującego dla gości i państwa młodych, chleb i sól

Pierwsze danie gorące

Rosół z makaronem

Kotlet DeVolaille

Kotlet schabowy

Pieczeń wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu

Ziemniaki młode z koperkiem

Kluski śląskie

Surówka z białej kapusty

Sałatka z buraczków

Mizeria

Dania mięsne podawane są w ilości 150%, co oznacza 1 ½ porcji / osoba

 

Dania na zimno

Półmiski wędlin

Półmiski mięs pieczonych

Deski serów : sery pleśniowe i żółte okraszane owocami i orzechami

Jajka w sosie różne 

Ryba po grecku

Śledzik tradycyjny w oleju

Befsztyk tatarski 

Galaretki wieprzowe lub drobiowe

Sałatka firmowa

Sałatka włoska z sosem balsamico

Pieczywo

Owoce

 

Drugie danie gorące

Zupa gulaszowa węgierska lub gołąbki w sosie pomidorowym

 

Trzecie danie gorące

Barszcz z krokietem

 

Napoje

Kawa, herbata

Woda mineralna, sok ( 0,5 l / osoba )

Coca cola ( 0,5 l / osoba )

 

 

 

Koszt – 210 zł / osoba

Restauracja "Dąbrowa"
Pawłowicka 87-89
51-250 Wrocław
restauracja-dabrowa.pl
tel. 71 330 43 98