Kotlet de Volaille z borówk±
De Volaille chop with cowberries
De Volaille Kotelett mit Preiselbeere

 

Pier¶ z kurczaka ze szpinakiem lub pomidorem i żółtym serem
Chicken breast with spinach or tomato and hard cheese
Hühnerbrust mit spinat oder tomate und Käse

 

Filet drobiowy panierowany
Poultry fillet coated with breadcrumbs
Paniertes Hähnchenfilet

 

Roladki drobiowe w kurkach
Poultry roulades in forest mushrooms sauce
Hähnchenrouladen in Walpilzsoße

 

Kaczka pieczona z jabłkami
Roast duck with Apple
Bratente mit Äpfeln

 

Pier¶ z gęsi duszona, w sosie żurawinowym
Stewed goose breast with cranberry sauce
Geschmorte Gänsebrust mit Preisselbeersoße

 

Restauracja "D±browa"
Pawłowicka 87-89
51-250 Wrocław
restauracja-dabrowa.pl
tel. 71 330 43 98